Loading. Please wait...
search

Bedrijfsauto Rai 2012

Na een paar jaar afwezigheid werd dit jaar voor het eerst weer de Bedrijfsauto Rai georganiseerd. De opzet was compacter dan dat we gewend waren van de BedrijfsautoRAI. Editie 2012 was opgedeeld in vier segmenten: zware bedrijfswagens, lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. Geen 8, maar slechts 4 hallen waren gevuld en het plein voor de ingang was helemaal gevuld met diverse voertuigen.

Maar niet geheel zonder succes zo laat de RAI vereniging weten: “Het vernieuwde concept sloeg zowel bij exposanten als bezoekers goed aan, zo blijkt uit de reacties van de deelnemers en de voorlopige resultaten uit het bezoekersonderzoek. De beurs die van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april plaatsvond in Amsterdam RAI heeft in totaal 46.690 bezoekers getrokken met een zeer drukke Chauffeursdag als succesvolle slotdag.”

Ik bezocht samen met het Team van www.Bouwmachineweb.com de Bedrijfauto Rai en maakte daar de volgende foto’s:

Klik hier om naar het album te gaan

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts