Loading. Please wait...
search

Nooteboom Transportdagen 2012

In April van dit jaar bezocht ik voor www.Bouwmachineweb.com de “Nooteboom Transportdagen” bij Nooteboom in Wijchen. Tijdens deze dagen, woensdag 11 t/m vrijdag 13 april 2012 en op de speciale Nooteboom Clubdag 14 april 2012, konden klanten en belanghebbenden een kijkje in de keuken van deze “Trendzetter in trailers” nemen.

De klanten zijn vaak al bekend met de producten en oplossingen die Nooteboom aanbied vandaar dat Nooteboom de keuze heeft gemaakt om niet deel te nemen aan de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en ook niet aan de BedrijfsautoRAI. Door een eigen evenement te organiseren bied Nooteboom hun klanten veel meer dan alleen een stand op een beurs. De drie dagen stonden elk in het teken van een specifieke markt. Zo was er op Woensdag alles te zien met betrekking tot ” Windenergie & Industrieel” transport, op Donderdag werd er speciaal aandacht geschonken aan de logistieke oplossingen rondom “Kranen & Hoogwerkers” en op Vrijdag stond de dag in het teken van de innovatieve oplossingen rondom het transport in de “Grondverzet & Wegenbouw” sector. Deze drie thema’s samen met het centrale thema “Zorgeloos Transport” zorgden voor een gevarieerd aanbod met iedere dag specifieke demonstraties van de diverse producten op het demoterrein, rondleidingen door de diverse fabricage, productie en renovatie faciliteiten en presentaties van diverse prominente gastsprekers uit de diverse sectoren.

Tijdens deze dag schoot ik diverse foto’s, onder andere van de demovoertuigen en het productieproces van een Nooteboom trailer:

Klik hier om naar het album te gaan

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts