Loading. Please wait...
search

Mack & Speciaaltransportdag 2012

Vorig jaar werd voor de eerste keer de Mack & Speciaaltransportdag op een nieuwe locatie georganiseerd. De locatie waar het evenement voorheen georganiseerd werd, de Veemarkthallen in Utrecht, is niet meer beschikbaar omdat deze nieuwe bestemming krijgt. De hallen daar worden gesloopt en het terrein wordt als woonwijk heringericht. De nieuwe locatie is Amstelborch Borchland terrein in Amsterdam, deze locatie in Amsterdam Zuidoost nabij de Ziggodome, bied een ruime parkeerplaats rondom een aantal hallen waar alle trucks, kranen en oldtimers opgesteld kunnen worden.

Het terrein stond als vanouds weer goed vol met trucks, kranen en oldtimers. Het stond in Amsterdam iets krapper opgesteld dan wat we gewend waren, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.

Ik ben enorm blij dat dit evenement een nieuwe locatie heeft gevonden, dit jaar wordt het evenement wederom in Amsterdam gehouden. Op zondag 6 oktober 2013 zal het evenement voor de tweede keer bij Borchland plaatsvinden.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts