Loading. Please wait...
search

Super Brut Diesel Meeting Nieuwmoer 2013

Ik vind het leuk om de diverse festivals die ieder jaar georganiseerd worden te bezoeken, denk hierbij aan het Truckstar festival, Nog harder lopik, Truckshow Stellendam en natuurlijk de Mack & Speciaaltransport dag. Helaas is geen van deze evenementen dichtbij, het is voor mij vanuit Roosendaal (NB) al snel 60 a 90min rijden (Truckstar zelfs 2,5 uur!). Op zich vind ik dat helemaal niet erg, het is echter niet handig als ik langer wil blijven om bijvoorbeeld ’s avonds foto’s te maken. Aan het begin van het jaar dacht ik nog, wat zou het leuk zijn als er eens een evenement hier in de buurt of zelfs in Roosendaal georganiseerd zou worden. Dacht er zelfs heel even aan om zelf iets op te zetten, maar die gedachten liet ik maar snel weer varen toen ik me bedacht hoeveel er bij komt kijken om iets goed te organiseren, je wilt natuurlijk dat de mensen graag komen.

Diesel1
Een paar maanden later zag ik iet voor bijkomen van de “Super Brut Diesel Meeting Nieuwmoer” een festival dat in België georganiseerd zou worden, van het plaatsje “Nieuwmoer” en ook de “Truckdouche” had ik nog nooit gehoord, maar goed zo groot is België niet en ik woon 8km van de grens dus veel verder rijden dan alle Nederlandse festivals kon het niet zijn. Ik noteerde de datum in mijn agenda met de gedachte er heen te gaan mits de inschrijvingen een beetje goed zouden zijn. Een paar weken voordat de meeting plaats zou vinden ben ik de gelijknamige Facebook pagina in de gaten gaan houden om te bekijken wie er allemaal ingeschreven waren en hoe bekend het inmiddels geworden was. De inschrijvingen vielen mij niets tegen, zo’n beetje alle grote namen uit het Show wereldje stonden er tussen en zelfs enkele Deense namen, tijd om op te zoeken waar de meeting plaats zou vinden dus. Toen ik de plaatsnaam “Nieuwmoer” invoerde bij google viel mijn mond open van verbazing, 13,4 km gaf de routeplanner aan. Voor iemand die gewend is om minimaal 45min te rijden voor een festival is 13,4km zowat in zijn achtertuin! Maar goed het was nog maar even afwachten, wie weet valt de locatie wel enorm tegen (Lees krap, heel erg druk en onmogelijk om leuke foto’s te maken).

Zaterdag 7 September ben ik na de middag richting Nieuwmoer gereden, de eerste keer het terrein nog voorbij gereden zo dichtbij was het. Eenmaal de juiste afslag gevonden en op het terrein aangekomen zie ik een keurig nette, ruim opgezette show met voldoende mogelijkheid tot het maken van foto’s, er zijn diverse stands waar diverse artikelen worden verkocht, er staan diverse eet tentjes, in de loods aangelegen aan de “Truckdouche’ is een feestzaal ingericht en ook de parkeer gelegenheid voor de personen auto’s is zeer ruim opgezet. Kortom de eerste indruk was zeer positief. Tijdens mij eerste foto rondjes komen er nog steeds diverse deelnemers binnen en zelfs wanneer ik een paar uur later weer vertrek om thuis wat te gaan eten komen er nog enkele deelnemers binnen. Wanneer ik ’s avonds weer terugkeer voor nog een foto rondje staat het terrein inmiddels vol met Showtrucks uit Nederland, België, Engeland en zelfs 2 Denen. Uiteindelijk verlaat ik ’s avonds na diverse rondjes tevreden het terrein weer.

Ik heb die dag veel bekenden gesproken en iedereen zei het zelfde; Iedereen was positief verrast door deze meeting / show en stuk voor stuk hoopte men dat deze show net zo bekend zou gaan worden als bijvoorbeeld “Nog Harder Lopik”.

Ik wil hierbij de organisatie dan ook complimenteren met de ze geweldig georganiseerde truckshow! Op naar volgend jaar!

 

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts