Loading. Please wait...
search

CCH: Al 12,5 jaar Toonaangevend! (Opendag)

Zaterdag 24-05 werd er bij CCH in Halsteren een opendag georganiseerd ter eren van het 12,5 jarig bestaan van het bedrijf. Het bedrijventerrein in halsteren, waar het door Toon Christiaens en zijn Vrouw Els in 2001 opgerichte bedrijf zich sinds 2006 bevindt, veranderde voor 1 dag in een verzamelplaats voor het record aantal van meer dan 50 autolaadkranen die door de jaren heen door CCH zijn opgebouwd.

CCH oftewel Christiaens Carrosserie Hydrauliek voluit, kenmerkt zicht door hun unieke manier van werken. Men maakt gebruik van een modulair platform wat men zelf, in eigen beheer op de engineering afdeling, geheel naar smaak van de klant kan aanpassen aan het voertuig waarop het gemonteerd gaat worden. Dit samen met een netwerk van vaste toeleveranciers en partners zorgt voor een kwaliteit hoogstaand en vooruitstrevend product. Niet voor niets dat het bedrijf onlangs is uitgeroepen tot Hyva-dealer van het jaar en winnaar is van de prijs “ Ondernemer van het Jaar 2014 Bergen op Zoom”

De opendag begon officieel pas om 13:00 uur, de tijd in de ochtend werd gebruikt voor het opstellen van de diverse autolaadkranen op het terrein rondom het gebouw van CCH. De verschillende kraanwagens gaven een goed beeld van de groei van het bedrijf door de jaren heen. Zo stonden er spiksplinternieuwe nog in opbouw zijnde kraanwagens van de laatste generatie, maar ook de allereerste door CCH gebouwde zware kraanwagen was aanwezig.

Naast de vele kraanwagens stonden er ook een aantal splinternieuwe vrachtwagens met diverse varianten opbouwen die CCH kan leveren. Zo is CCH naast HMF en Kennis kranen ook dealer van HYVA(lift) kipper en haakarm systemen.

Er was voor een ieder wat te doen, naast de vele vrachtwagens, kranen en opbouwen was er namelijk een springkussen voor de kinderen, Wuf van Ginkel was met een GINAF Rally Power truck aanwezig, de Rocky Pulling Power tracktorpuller stond tentoon, Rijschool Wim Luijten gaf proeflessen aan de vrouwen, in de avond speelde de band “The Rolling Pianos” er op los en er was gedurende de gehele dag een behendigheidswedstrijd georganiseerd voor de chauffeurs van de vele kraanwagens. Deze moesten met een HMF 8520 Kraan met Jib en Lier zo snel mogelijk een parcours afleggen en de winnaar zou een prijs uitgereikt krijgen tijdens de feestelijke afsluiting in de avond.

CCH kan terug kijken op een gezellige, geslaagde en unieke dag, nog nooit eerder waren er zoveel autolaadkranen bij elkaar opgesteld. De dag was echt zoals de slogan van het bedrijf geld: “Dat is Toonaangevend”

Voor meer foto’s van deze dag klik hier.

2 thoughts on “CCH: Al 12,5 jaar Toonaangevend! (Opendag)”

Comments are closed.

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts