Loading. Please wait...
search

Special: Weeda FH16 500, “Expendables”

Toen ik deze set met foto’s tegen kwam op mijn PC schrok ik ervan dat ze nog niet op mijn website stonden. Op de dag dat deze foto’s gemaakt zijn sneeuwde het lichtjes en dat samen met het gebruik van een groot diafragma zorgt voor een gaaf effect op de foto’s. Dus onder het motto; “Beter laat dan nooit” hierbij de special:

Begin 2013 heeft Weeda Transport 2 nieuwe vrachtwagens op de weg gezet, één Scania R500 met als thema “Sons of Guns”, welke later dat jaar werd verkozen tot “mooiste truck van het jaar 2013”, en één Volvo FH500 met als thema “Expendables”. Beide wagens zijn volledig in de “Weeda style” opgebouwd; De bekende rode kleur met de grijze banen, alles helemaal afgewerkt en dicht gebouwd, uitlaatsystemen met klep, uiteraard is de binnenzijde voorzien van een volledig custom interieur en de buitenzijde van airbrush special paint werk beide met elementen uit de film van het Thema.

Een paar weken later was er bij de lokale Bluekens Volvo Dealer een introductiedag waar de nieuwe Volvo FH geïntroduceerd werd. Tijdens deze dag hadden de chauffeurs de gelegenheid om met de nieuwe vrachtwagen te rijden en deze van alle kanten te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Op het terrein stonden diverse vrachtwagens van bedrijven uit de regio ten toon gesteld. Zo stonden er wagens van onder andere P. van de Wouw transport, Anton Transport, WO trans v.o.f, Remco Stangen en uiteraard stonden er ook wagens van Weeda transport, waaronder deze nieuwe FH. Een mooie gelegenheid om deze eens nader te bekijken en fotograferen.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
test
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Categories

Tags

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details thumbnails thumbnails Like 1

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts