Loading. Please wait...
search

Cars & Coffee Nederland: 09 Mei 2015 Pelican Rouge Coffee Solutions Dordrecht

Cars & Coffee is iets wat is overkomen waaien vanuit Amerika. Één keer per maand, meestal in het weekend op een zaterdag of zondag, komen een hoop autoliefhebbers met hun auto’s te samen op een parkeerplaats om daar onder het genot van een goede bak koffie te praten over hun trots. Na een uur of 2 a 3 gaan de meeste weer en is de meeting over. Sinds een tijdje organiseert Autogespot.nl een dergelijk evenement in Nederland, de voorgaande edities waren in Rotterdam maar dit keer waren ze uitgenodigd op het terrein van de koffie brouwer / distributeur Pelican Rouge. Het mooie aan dit evenement is dat er aan de poort heel selectief wordt gekeken wie men toelaat op het terrein. Op die manier komen enkel de bijzondere / exclusieve auto’s op het terrein te staan en dat maakt het evenement zo bijzonder.

DE5D2203_LR1

DE5D2161_LR1

Hiernaast de foto’s die ik maakte tijdens deze meeting.

2 thoughts on “Cars & Coffee Nederland: 09 Mei 2015 Pelican Rouge Coffee Solutions Dordrecht”

Comments are closed.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details thumbnails thumbnails Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts