Loading. Please wait...
search

Hammink Performance Open House / Car Season kick-off 2016

Vanwege het succes van Hammink Performance Open House / Car Season kick-off vorig jaar was er dit jaar een vervolg. De hoop was dat deze editie groter zou zijn dan vorig jaar met ook een grotere diversiteit aan auto’s. Op die manier hoopt men ieder jaar een beetje te kunnen groeien. Het evenement heeft veel weg van een “Cars & Coffee”, ook hier is het een samen komen van auto’s en hun eigenaren om vervolgens onder het genot van een lekkere bak koffie over hun trots te praten. Het verschil is echter dat veel van de bezoekers klanten en of vrienden zijn van Hammink Performance / Freek & Jan (Eigenaren van Hammink Performance). Veel eigenaren hebben hun auto in onderhoudt bij Hammink Performance of hebben iets aan hun auto laten upgraden door Hammink Performance.

Dit jaar was wederom een succes, zoals gehoopt was het groter dan vorig jaar en vanwege de iets latere datum was het weer ook beter dan de vorige keer.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details thumbnails thumbnails Like 2

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts