Loading. Please wait...
search

Cars & Coffee: 24 Juli Dusseldorf

Zondag 24 Juli werd er een Cars and Coffee georganiseerd in Dusseldorf. Op de parkeerplaats bij de Rheinturm verzamelde diverse bolides en hun eigenaren zich om onder het genot van een goede bak koffie te genieten van de opkomst en het mooie weer. Je kon goed merken dat Duitsland een echt auto(liefhebber)land is. ondanks de beperkte ruimte (ongeveer 75 auto’s) stond er toch een grote diversiteit aan exclusieve auto’s. Zo stonden er een stuk of 8 Porsche Cayman GT4’s, 3 991 GT3 RS’en, diverse Lamborghini’s, een hand vol amerikanen waaronder diverse corvettes en een Cobra met een supercharged LSX blok, wat AMG gt’s en een SLS, diverse Audi’s waaronder een RS7 en meerdere R8’s. Voornamelijk Duitse auto’s, wat ook niet zo verwonderlijk is.

De opkomst was groter dan dat er plaats was, diverse wagens werden weg gestuurd en verzocht het later nogmaals te proberen omdat het altijd er altijd wagens zijn die naar een uurtje weer weg gaan. Het was een bijzondere vertoning, de meest bijzondere wagens die weg gestuurd werden.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Categories

Tags

*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
*/
show main info details details thumbnails thumbnails Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts