Loading. Please wait...
search
Roosendaal

Over DennisEvertse.com

over1

Hoi en welkom op mijn site!

Mijn naam is Dennis Evertse, maar dat had je vast al geraden. Even wat informatie over mezelf; op 30 november 1989 ben ik geboren te Roosendaal, waar ik nog steeds woon. In het dagelijks leven ben ik Technisch Ingenieur (Ing.) en fotografie is mijn grootste passie. Ik ben eigenlijk al heel mijn leven Truck en Transport gek en besloot op mijn 15e om ze op de gevoelige plaat vast te leggen.

Mijn eerste camera was eigenlijk niet eens van mezelf maar van mijn ouders, dat was een Fuji Finepix 2400. Mijn eerst eigen camera was een Fuji Finepix 5500, daarna volgde een EOS 350D, een EOS 30D, een EOS 7D en sinds 07-2013 een Full frame EOS 5DMKIII, momenteel fotografeer ik met de 7D en de 5D.

De foto’s op deze site zijn voor namelijk in en om Roosendaal gemaakt. Ik fotografeer voornamelijk vrachtwagens en auto’s maar daarnaast ook alles wat maar met techniek te maken heeft. Dat kan van een brommer tot en met een jumbojet zijn. Het mooiste vind ik toch wel alles wat met zwaar en speciaal transport te maken heeft. Veder probeer ik me steeds meer te verdiepen in andere vormen van fotografie en sinds kort ook video. Het leukste vind ik het om een foto-special van een voertuig te maken. Soms op afspraak, soms gewoon als ik deze tegen kom.

over2

Veel Plezier op mijn website!

Mocht je contact met me willen voor vragen/suggesties/commentaar of wat dan ook, dan kun je me bereiken op:
dennis@dennisevertse.com
06-29411557


over3

show main info show sidebar hide sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url